HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Dedektör Fiyatları Ve Çeşitleri

12-07-2021 10:34
Dedektör Fiyatları Ve Çeşitleri

Dedektör Fiyatları Ve Çeşitleri

Türkiye’de dedektör fiyatları denilince insanların kafasının fazlasıyla karışık olması normal gelebilir. Ülkemizde, birçok sektörde olduğu gibi, definecilik sektöründe de farklı kalitede ürünler ve bu kalitelere göre dedektör fiyatları bulunmaktadır.

 

Dedektör Fiyatları Pahalı Mı?

Dedektör fiyatları, özellikle ithal ürünlerde, artan vergi ve gümrük ücretleri nedeniyle geçtiğimiz yıllara göre daha yüksek rakamlara çıkmaya başladı. İthal dedektör fiyatlarında yaşanan bu yükselişin ardından yerli firmaların dedektörlerine dair bir talep artışı olacağı beklenmekteydi. Özellikle yerli dedektör üretimi denilince aklan gelen ilk marka olan Nokta | Makro firması, bu dönemde müşterilerinin yüzlerini güldürdü ve artan döviz kuruna rağmen uzun bir süre zam yapmadı.

Fakat, birçok lokal üretim yapan firma, maliyetleri fazla yükselmemiş olmasına rağmen, ithal ürünlerdeki yükselişi fırsat bilerek dedektörlerine yüksek oranlarda zamlar yaptılar.

 

Dedektör Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Bu soru, dedektör kullanıcılarının, cevabını en çok merak ettiği sorulardan biridir. Özellikle piyasada, yerli dedektör üreticilerinin büyük bir çoğunluğunun imitasyon cihazları, abartı fiyatlara satmasıyla birlikte definecinin kafası iyice karıştı.

Öncelikle şunu belirtelim, dünya çapında satışı olan, nitelikli bir Ar-Ge (araştırma-geliştirme) süreci geçirmemiş ürünleri satın almak, sizin için sadece para kaybına neden olacaktır.

Hobi dedektörü olmasına rağmen, derin arama dedektörü adı ile satılan, 4-5 metreleri gördüğü iddia edilen, sadece altına öten dedektör şeklinde reklamı yapılan, hatta ve hatta dünyanın en iyi vlf dedektörü bile denilen cihazlar, bütün o dünya markalarının aksine, güzide ülkemizin sıradan bir teknisyeni tarafından yapılmış. Keşke gerçekler bu şekilde olsaydı.

Dedektör Dolandırıcılarına Dikkat

Sektörümüzde fazlasıyla dolandırıcı bulunmaktadır.

Biz, müşterilerimize özellikle şunu belirtiyoruz; fiziki mağazası bulunan, kendini kanıtlamış, dünya markalarının satışını yapan firmaları tercih etmelisiniz.

Diğer türlü, dolandırıcıların eline düşersiniz. Sektörde "merdiven altı” olarak tabir edilen dedektörleri üreten firmalar, o kadar pervasız durumdalar ki, dünya markalarının satışını yapan firmalara "merdiven altı cihazlar satıyor” diyebilmekte. Kendi imitasyon cihazlarının "dünya markası” olduğunu belirtebilmekte.

Dolandırıcılardan vicdan sahibi olmasını doğruların peşinde, ticari etik değerlere bağlı, ahlaklı insanlar olmasını bekleyemezsiniz.

Bu nedenle, iyice araştırarak, Youtube’da bulunan kurgu videolar ile hareket etmeden, gerçek satıcılardan, gerçek dedektörleri satın almalısınız.

 

Dedektör Fiyatları Ne Kadar?

Şu an için, piyasada satışı bulunan ve dünya çapında kabul görmüş cihazların fiyat aralıklarından bahsedebiliriz.

Fakat bu fiyat aralığında bir alt sınır belirleyebilirken, üst sınır çok yukarılarda olabilmekte. Bu nedenle, iş görebilecek cihazların fiyatları – en azından şimdilik- 2.000 TL’den başlamaktadır.

Dedektör fiyatlarının üst sınırları ise biraz belirsiz olmakla birlikte 50.000 TL’nin üzerine kadar çıkabilmektedir.

 

--------------------

 

Dedektör | Define Dedektörü | Altın Dedektörü | Metal Dedektörü
dedektör, dedektor, dedektorler, dedektor fiyatları, altın arama, altın arama dedektörü, define dedektörü, altın dedektörü, 
metal dedektörü, metal dedektorleri, en iyi dedektör, yeraltı görüntüleme, alan tarama, altın çubukları, arama çubukları, 
dedektor burada, scuba tector, minelab go find, define arama, simplex, minelab, dedektor çeşitleri, altın eleği, nokta dedektör, 
dedektor videoları

Dünyaca Ünlü Dedektör Markalarının Türkiye Yetkili Distribütörü. Define Dedektörleri, Altın Dedektörleri, Tüm Metal Dedektör Marka ve Modelleri En Uygun Fiyat Garantisi İle Dedektorburada.com'da


 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.