HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Su Altı Dedektör

22-06-2022 14:56
Su Altı Dedektör

Su altı Dedektör 

Su altı dedektör modelleri, su altı basıncına dayanıklı olup su altı aramalarında da kullanılabilmektedir. Marka ve modellere göre dayanıklı oldukları basınç değerleri değişmektedir.

Minelab excalibur 2 dedektör

Su Geçirmez Metal Dedektörü

Su geçirmez metal dedektörü kategorisinde değerlendirilen cihazlardan yerli ve ithal ürün seçenekleri mevcuttur. Cihaz performanslarını etkileyen sistemsel farklılıklar, sağlamlık, koruma ve cihaz güvenliğini etkileyen dış kaplamalar, başlık boyutları ve paket içeriği seçenekleri bu modeller arasındaki başlıca farklılıklardır.

Su Geçirmez Metal Dedektörü Modelleri

Su geçirmez metal dedektörü modelleri yukarıda da bahsettiğimiz gibi kullanıcılara yerli ve ithal seçenekler sunmaktadır. Bu modelleri aşağıda olduğu gibi sıralayabiliriz.

 

  • XP Deus 2 Dedektör
  • Nokta Makro Simplex Dedektör
  • Garrett Atx Dedektör
  • Nokta Pulsedive
  • Quest Scuba Tector Pro
  • Quest Q30 Dedektör

 

XP Deus 2 Dedektör 

XP metal dedektörü markasının 2021 sene sonuna doğru piyasaya sürdüğü deus 2 dedektör kısa sürede kullanıcıların en çok tercih ettiği modellerden biri olmayı başarabilmiştir. Eş amanlı multi frekans teknoloji sistemini kullanan ilk cihazdır. Ayrıca diğer deus dedektör modellerinden en büyük farkı 20 metreye kadar su altı basıncına dayanıklı olmasıdır. Şu an için hediyeli bir kampanyada bulunan deus 2 paketindeki fırsatı kaçırmamak için https://www.dedektorburada.com/urun/deus2-dedektor-22cm-baslikli-ana-kontrol-kutusu-ws6-kulaklik adresine gidebilirsiniz.

Nokta Simplex Dedektör 

Nokta simplex dedektör, fiyatı ile öne çıkan tam bir fiyat performans cihazıdır. Metal id eleme, frekans kaydırma, farklı arama modları, kablosuz kulaklık ile kullanılabilme gibi zengin seçeneklerinin yanı sıra 3 metreye kadar su altı basıncına dayanıklı bir modeldir. yeni simplex dedektör paketini incelemek için https://www.dedektorburada.com/urun/simplex-ultra-dedektor adrese gidebilirsiniz.

Garrett Atx Dedektör 

Garrettt ATX Dedektör, pulse indüksiyon çalışma teknolojisine sahip, kasa yapısı sağlam ve yüksek performansı ile öne çıkan bir modeldir. Her türlü zorlu arazi yapısına uygun olarak tasarlanmış olan atx dedektör 3 metreye kadar su geçirmezdir. https://www.dedektorburada.com/urun/garrett-atx-basic bağlantıya giderek garrett atx dedektör hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Nokta Pulsedive Pointer Dedektör 

Nokta pulsedive dedektör, özellikle yaz aylarında kullanıcıların tatillerinde su altı aramaları için tercih ettiği bir modeldir. Bu noktada şuna değinmek isteriz ki karada yapılacak olan aramalarda da kullanılabilir. Fakat yapısı gereği kara aramaları için uzun süreler kullanılamaz. 60 metreye kadar su basıncına dayanıklıdır. Sağlam taşıma kutusu ile beraber pulsedive dedektör paketini incelemek için https://www.dedektorburada.com/urun/nokta-makro-pulsedive-scuba-dedektoru-siyah adresini ziyaret edebilirsiniz.

Quest Scuba Tector Pro Dedektör

Amerika merkezli üretici olan Quest markasının su altı aramaları için üretmiş olduğu scuba tector pro sağlam kasa yapısı ve dış korumasındaki dayanıklılık ile öne çıkmaktadır. 60 metreye kadar su altı basıncına dayanıklıdır ve arama kolu eklenebilme özelliğine sahiptir. Eklenen arama kolu ile kara aramalarında da rahatlıkça kullanılabilir. Bu özellik sayesinde kolayca muadillerinden ayrılabilmektedir. Arama kollu scuba tector pro dedektör paketine https://www.dedektorburada.com/urun/scuba-tecor-pro-su-alti-dedektoru-sahil-arama-dedektoru-20-cm-baslikli-arama-kollu adresinden ulaşabilirsiniz.

Su Altı Dedektör Fiyatları

Sualtı Dedektör fiyatları diğer tüm ürünlerde olduğu gibi marka ve modellere göre değişmektedir.

Özellikle ithal olan ürünlerin fiyatları artan döviz kurları ve masraflar ile neredeyse her gün değişebilmektedir. Bu yüzden sürekli takip edilmelidir.

Yerli ürünlerde ise Nokta ürünlerinin güncel fiyatları ;

  • Simplex Dedektör : 5.990 - 12.890 TL aralığında.
  • Pulsedive Pointer Dedektör : 3.890 TL.

İthal olan ürünlerin fiyatlarının TL karşılığı değişim gösterdiğinden dolayı döviz olarak yazabiliriz.

  • XP Deus 2 Dedektör : 1.888 Euro

  • Garrett ATX Dedektör : 4.555 Dolar (Basic Paket)

  • Quest Scuba Tector Pro Dedektör : 420 Dolar (20 cm Başlıklı Paket) 

Dedektör Burada  olarak nakit alımlarda indirimlerimiz bulunuyor.

Üstelik tüm Türkiye içine ücretsiz kargo imkanını da müşterilerimize sunuyoruz. Satın alım işlemi yaptığınız cihazların eğitimleri ve satış sonrası hizmetleri için de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.