HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

XP WS6 Kulaklık Master Kullanım

21-12-2022 14:30
XP WS6 Kulaklık Master Kullanım

WS6 Kablosuz Kulaklık  

 

WS6 modülü, XP Deus 2 RC'nin bir küçük benzeridir. WS6 modülü, RC işlevlerinin çoğunu sunar, ancak boyutları nedeniyle biraz farklı bir şekilde erişilebilirler. Bu modül, metal dedektörlerinin çalışmasını daha verimli hale getirir ve metal objelerin bulunmasını kolaylaştırır. 

WS6 modülü, bazı uzman özellikleri de içeren tam bir menüye sahiptir ve tüm bu özellikler, kısa veya uzun tuşa basmaları kullanarak erişilebilir. Ekran, uzun bir basıma ihtiyaç duyulduğunu gösterir ve daha kalın bir gösterge üçgeni (ok) gösterir. Ters ok, bir önceki ekrana geri dönülebilecek bir özelliği gösterir. 

 

WS6 modülünde, menü seçeneklerine erişmek için cihazın tuşlarına basılı tutulması gerekir. Bu, cihazın farklı menü seçeneklerine erişmenizi ve cihazın çeşitli özelliklerini ayarlamanızı sağlar.

Örneğin, cihazın ses ayarını değiştirmek için tuşa basılı tutulur veya cihazın metal ayırma modlarını değiştirmek için tuşa basılı tutulur. 

Ekran üzerinde görüntülenen ok ve diğer göstergeler, cihazın çalışma şeklini ve özelliklerini gösterir. Cihazın çeşitli özelliklerini kullanarak metal objelerin bulunmasına yardımcı olunabilir. İlk başta biraz karışık gibi görünebilir.

Genel arama programında basit bir ton değişikliği nasıl yapılır bir göz atalım.

Belirtilen programa girdikten sonra, ana menüye erişmek için sağ alt tuşuna basın. 

 

ws6 kulaklık kullanım

 

Ayrım özelliğini göreceksiniz. Eğer görmediyseniz, görünür hale gelene kadar menüde gezinin. Menü boyunca, reaktivite ve duyarlılık gibi yaygın özellikleri ve daha fazla özelliği göreceksiniz.
 
ws6 kulaklık rekativite özelliği
 
Şimdi, Ayrım UZMAN menüsüne erişmeniz gerekmektedir. Bu, kalın ok üzerine uzun bir basım yaparak yapılır. 
 
ws6 kulaklık ses tonları
ws6 kulaklık ses tonları
 
Şimdi, 3 tonu gösteren ton menüsünü göreceksiniz. Örneğin, 2 ton kullanmak istediğinizi varsayalım, yapmanız gereken tek şey, 3 tondan 2 tona geçmek için eksi (-) tuşuna basmaktır. Ayrıca, pitch (perde) ve full tonlar gibi diğer tonları erişmek isterseniz, ton menüsünü kaydırmak için artı (+) tuşuna basın. 
 
xp ws6 kulaklık meü geçişi
 

WS6 Kulaklık Ses Tonu Değiştirme 

Şimdi 2 ses ton ayarı içindeyiz, ikinci ton perdesini daha yüksek bir ton olarak değiştirmek istersek ne yapmalıyız? Basitçe, ilgili ok'u basılı tutarak ton UZMAN menüsüne erişin ve 221'inci ton ve ton kırılmalarını göreceksiniz. 
Burada sadece iki seçeneğiniz var: Geri dön veya ileri git. İleri gitmek için ok'a basın ve ikinci tonu görene kadar ilerleyin. Sonra, artı ve eksi tuşları kullanarak ton perde değişiklikleri yapabilirsiniz.
 
WS6 kulaklık yüksek ton ayarı
 
İşlem bittiğinde, geri tuşuna basmaya devam edin ve tespit ekranına ulaşın. Alt sol tuşuna basarak, özel programlarınızı boş bir hafıza slotuna kaydetmek için kullanabileceğiniz başka bir menüye erişebilirsiniz. 
 
ws6 kulaklık program kayıt
 
 Tüm Deus 2 dedektör ve Ws6 master paketlerini görmek için XP dedektör markasına ait kategorimizi inceleyebilirsiniz. Paketler hakkında detaylı sorularınız için müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz. 2023 yılında da XP metal dedektör modellerini müşterilerimize eğitim, teknik servis desteklerimizle devam edeceğiz. 
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.