HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

XP Xtrem Hunter

05-09-2023 15:49
XP Xtrem Hunter

Çok yakın zamanda stoklarımızda olacak olan Distribütörlüğünü üstlendiğimiz XP Metal Dedektörlerinin yeni derin arama başlıklarından olan Xtrem Hunter modeli ile ilgili en çok merak edilenleri cevaplamaya çalıştık.

XP Xtrem Hunter

 

XP Xtrem Hunter modeli ile Deus 2 dedektörün yeteneklerini arttırmış oldu. ‘’2 Box’’ adı verilen 2 farklı başlıktan oluşan Xtrem Hunter tamamen kablosuz olarak kullanılabilmekte. Deus 2 dedektör aksesuarları ile de eşleşebilmektedir. Geçtiğimiz sene başında piyasaya sunulan Deus 2 dedektör modeli hızlı multi frekans ‘’FMF’’ özelliği ile metal dedektörleri arasında yeni bir dönem başlatmıştı. Aynı deus 2’de olduğu gibi Xtrem Hunter modelini de ‘FMF’ özelliği ile kullanabileceksiniz. Bir derin arama dedektöründe ilk kez hızlı multi frekans özelliği kullanarak yine bir ilke imza atılmış oldu.

Piyasadaki diğer derin arama dedektörü modellerine göre kullanımı kolay olması ile beraber aynı zamanda kablosuz ve sadece 2.9 kg. Tek kişinin rahatlıkla kullanabileceği bir ağırlığa ve boyuta sahip olduğundan dolayı diğer derin arama modellerinden rahatlıkla ayrılabilmektedir. Kolayca demonte edilebilen Xtrem Hunter, sert taşıma çantası ile her yere kolayca taşınabilir.

 

xp xtrem hunter dedektör taşıma çantası 

 

Deus 2 ana ünitem var xtrem hunter kullanabilir miyim?

XP’nin Xtrem Hunter modelini duyurduğu ilk günden beri Deus 2 dedektör kullanıcılarının en çok merak ettiği konu kendi ana üniteleri ile Xtrem Hunter modelini kullanıp kullanamayacakları oldu. XP tarafından şu an için yayınlanan bir güncelleme bulunmamaktadır. Ama yakın zamanda gelecek olan güncellemeler ile Deus 2 ana üniteniz ile Xtrem Hunter başlıkları kolayca eşleştirebileceksiniz. XP metal dedektörleri Türkiye Distribütörü olarak XP markasına özel olarak oluşturduğumuz web sitemizden güncellemeleri takip edebilirsiniz. Güncellemeler için ; https://xpmetaldedektor.com/yazilim-guncellemeleri/
 

Xtrem Hunter Fiyat Ne Kadar?

Xtrem Hunter dedektör modeli diğer XP modellerinde olduğu gibi birçok farklı aksesuar ile beraber kullanılabilmektedir. Bu durum da Xtrem Hunter modelinin sabit bir fiyatının olmasının önüne geçmektedir. XP, ilk olarak xtrem hunter başlıkları iki farklı paket ile satışa sunmuştur.

 

Bu iki farklı paketin farklılıklarını aşağıdaki videomuzu izleyerek öğrenebilirsiniz. Ayrıca Xtrem hunter Dedektör modelinin nasıl kullanılabileceği hakkında bilgi almak için de yine aşağıda bulacağınız videomuzu izleyebilirsiniz.

Xtrem Hunter Test

Xtrem Hunter Paket İçerikleri

 

En Derin Dedektör

En derin dedektör sorusu dedektör kullanıcılarının sürekli olarak sorduğu sorulardan biridir. XP markası Xtrem Hunter dedektör başlıkları en derin dedektör modeli olmuştur diyebiliriz. Yapılan testlere göre üretici XP Firması 5 metreye kadar tespit yapılabildiğini aktarmıştır. Buradaki videolardan Xtrem Hunter Dedektör modelinin derinlik testlerine ulaşabilirsiniz.

 

xp xtrem hunter dedektör derinliği

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.